Tapijt op maat

Patchwork op maat kunnen wij in elke gewenste maat en kleur voor u laten maken. Hoe werkt het? Wij laten het vloerkleed voor u in elkaar leggen en sturen u daarvan een foto. Deze hoge resolutie foto kunt u beoordelen en mocht dat nodig zijn eventuele gewenste wijzigingen doorgeven. Vervolgens wordt het kleed naar ons opgestuurd. Dit alles kan snel gaan. Levertijd na uw akkoord ligt ongeveer tussen de 7 en 10 dagen.
De prijs voor een op maat gemaakt patchwork vloerkleed is € 190,- per vierkante meter. Deze prijs is inclusief BTW en levering.

Traploper:

Tevens bieden wij traplopers aan. Deze zijn geheel op maat, uniek en in elke gewenste kleur door ons te leggen. De traploper wordt gelegd door een echte vakman. De prijs is op aanvraag, omdat de meeste trappen in afmeting verschillen.  

 

Oma’s oude tapijt:

Heeft u een tapijt gekregen of bent u gehecht aan een tapijt en wil u hier geen afstand van doen? Bij Viteaux Originals kunnen wij dit kleed een tweede leven geven. Wij kunnen het vloerkleed restaureren en/of een nieuwe kleur geven. Het hele traject van het retour versturen naar Turkije, het restaureren, reinigen en kleuren duurt ongeveer tussen de 3 en 5 weken. De prijs van een tapijt restaureren en opnieuw kleuren is 150 euro incl. BTW per m² en inclusief verzending.

 

Beni Ouarain op maat:

Los van de vintage (20-40 jaar oud) Beni Ouarain berbers die wij aanbieden, bieden wij deze tapiten ook op maat aan. Deze Beni Ouarain tapijten worden geheel op traditionele wijze (handgemaakt) in Marokko met A-kwaliteit wol geweven. De vierkante meterprijs is 210 euro per m² incl. BTW en levering. Levertijd ligt rond de twee maanden.

 

Recoloured vloerkleden op maat:

Heeft u iets anders in gedachte dan wat wij aanbieden op onze website, dan kunnen wij altijd voor u bij onze leveranciers op zoek gaan. Aan de hand van de door ons toegezonden foto’s kunt u een keuze maken. Levertijd na uw akkoord ligt tussen de 7 en 10 werkdagen.

Vul dit formulier in om een aanvraag te doen voor een tapijt op maat.

Maatwerk aanvragen